2040 Budaörs, Gyár u. 2.
+36 (70) 507 7427
Egofis

EGOFIS INVEST ZRT. - Projektmenedzsment

EGOFIS INVEST ZRT. - Projektmenedzsment

HU|EN|DE

Projektmenedzsment

Egy ingatlan felépítése sokkal összetetteb, bonyolultabb feladat annál, mint sokan gondolnák. A tervezés, engedélyeztetés koordinálása, a kivitelezők kiválasztása, és persze maga az építés folyamata megannyi buktatót, felmerülő műszaki problémát hordoz. És persze minden felmerülő, nem várt probléma jó eséllyel felárat okoz. Aki már próbálta megszervezni a saját építkezését, az tudja mindezt. Az építőipar az egyik tipikus példája annak, amikor váratlan költségek merülnek fel a munkák közben és a költségek emelkednek, egyre csak emelkednek. Végül az építtető mérleget von és az eredeti, tervezett költségekhez képest kiderül, az építkezés sokkal többe került.

Cégünk profi szakemberekből álló csapatának az a feladata, hogy ilyen sem a saját fejlesztéseink esetében, sem az ügyfeleink részére szerződés alapján végzett projekt menedzselés során ne történhessen. Kollégáink korábban még más cégek munkavállalóiként évtizedesre visszanyúló projekt vezetési, igazgatási tapasztalatokkal rendelkeznek. Szakembereink olyan projektek esetében töltöttek be vezető projekt menedzseri vagy projekt igazgatói posztokat, mint a Biatorbágyi Premier Outlets center mindhárom ütemének építése, budapesti lakóparkok és luxus társaházi lakások kivitelezése a SAS-hegyen és a Gellért hegyen, a Corvin sétány illetve a Corvin Pláza építése.

Cégünk saját ingatlanfejlesztési projektjei várhatóan 2017. tavaszán kezdődnek el. Ezek részletes bemutatása hamarosan várható honlapunkon. Szakembereink szaktudása az ön rendelkezésére is áll, cégünk vállal rész vagy akár teljeskörű projekt menedzselési feladatokat. Keressen bennünket bizalommal.

Egofis